Es reconeix un dret revocable i no exclusiu a crear enllaços d’hipertext cap als continguts d’aquest lloc web. En tot cas, el dret estarà limitat, depenent de les següents condicions:

  • Es permeten enllaços a la pàgina principal d’aquest lloc web.
  • Es permeten enllaços a les diferents seccions que composen el lloc web.
  • No es permeten enllaços que possibilitin la inclusió d’aquest lloc web o qualsevol dels continguts a llocs de tercers mitjançant tècniques d’emmarcat.
  • No es permeten enllaços des de llocs que no respectin les regles d’ètica o moralitat, que tinguin continguts il·legals o ofenguin els drets i la dignitat humana.
  • No es permeten enllaços que puguin suggerir falsament qualsevol relació entre el lloc on existeixi l’enllaç i aquest lloc web o el Titular.

En qualsevol cas, el Titular es reserva el dret a incloure restriccions i limitacions a qualsevol operació d’enllaç cap aquest lloc web.

Els links que existeixen en aquest lloc web, poden dirigir al visitant a llocs de tercers dels que el Titular no té cap control i per tant, dels que el Titular no es responsabilitza en absolut. El Titular es reserva el dret a eliminar o modificar aquella informació o links d’aquest lloc web que puguin dirigir a continguts difamatoris o lesius per a persones, entitats o grups de qualsevol classe i condició i posa a disposició les vies de contacte comentades en el punt sobre els Drets de la Propietat Industrial i Intel·lectual per a que li siguin comunicats aquells links que no respectin unes mínimes normes d’ètica i moral.